Повраћај

Рекламација и повраћај робе


Интернет продавница Познање послује  у складу са законима Републике Србије и поштује права својих купаца.

Рекламације и повраћај робе можемо поделити у две основне групе:

1. Рекламација у тренутку достављања робе ако је:

Пошиљка отворена, оштећена, некомплетна или не одговара спецификацији рачуна који се налази у пошиљци (ово морате утврдити на лицу места, испред курира проверити робу и одмах реагујте). Ако курир напусти место испоруке, а Ви пријавите неисправност касније или некомплетност пошиљке рекламација неће бити уважена.


2. Рекламација на функционалну исправност производа

У том случају, путем емаила или телефоном обавештавате нас о каквом се функционалном недостатку ради. Молимо Вас да у опису будете детаљни и евентуално пошаљете фотографију оштећеног производа на нашу емаил адресу shop@poznanje.rs

Рекламација на функционалну исправност производа биће прихваћена само ако се рекламирана роба враћа комплетна, неоштећена и у оргиналној амбалажи.
Трошкове доставе робе за рекламацију сноси купац.
Након утврђивања функционалне неисправности у договору са нашом службом за рекламације, робу ћемо Вам заменити или вратити новац у случају да немамо исти производ који сте купили.

Рок за утврђивање веродостојности  онога што је купац навео приликом враћања робе, њена замена или повраћај новца је 15 радних дана од пријема враћене робе.

Задржавамо сва права промене цене производа. У колико сте поручили робу по једној цени и по тој цени сте платили, а након тога дође до акцијског снижења цене, немате права на повраћај новца.


У вези са додатним питањима око рекламација и повраћаја робе можете нас контактирати на емаил shop@poznanje.rs.Повраћај средстава уколико је роба плаћена платним картицама


У случају враћања робе и повраћаја средстава купцу који је претходно платио неком од платних картица, делимично иии у целости, а без обзира на разлог враћања, интернет продавница Познање је у обавези да повраћај врши исклучиво преко VISA, EC/MC и Maestro метода плаћања, то значи да ће банка на захтев продавца обавити повраћај средстава на рачун корисника картице.Претрага
 
Користите кључне речи да би сте пронашли артикал који тражите
Напредна претрага