Povraćaj

Reklamacija i povraćaj robe


Internet prodavnica Poznanje posluje u skladu sa zakonima Republike Srbije i poštuje prava svojih kupaca.

Reklamacije i povraćaj robe možemo podeliti u dve osnovne grupe:

1. Reklamacija u trenutku dostavljanja robe ako je:

Pošiljka otvorena, oštećena, nekompletna ili ne odgovara specifikaciji računa koji se nalazi u pošiljci (ovo morate utvrditi na licu mesta, ispred kurira proveriti robu i odmah reagujte). Ako kurir napusti mesto isporuke, a Vi prijavite neispravnost kasnije ili nekompletnost pošiljke reklamacija neće biti uvažena.


2. Reklamacija na funkcionalnu ispravnost proizvoda

U tom slučaju, putem emaila ili telefonom obaveštavate nas o kakvom se funkcionalnom nedostatku radi. Molimo Vas da u opisu budete detaljni i eventualno pošaljete fotografiju oštećenog proizvoda na našu email adresu shop@poznanje.co.rs

Reklamacija na funkcionalnu ispravnost proizvoda biće prihvaćena samo ako se reklamirana roba vraća kompletna, neoštećena i u orginalnoj ambalaži.
Troškove dostave robe za reklamaciju snosi kupac.
Nakon utvrđivanja funkcionalne neispravnosti u dogovoru sa našom službom za reklamacije, robu ćemo Vam zameniti ili vratiti novac u slučaju da nemamo isti proizvod koji ste kupili..

Rok za utvrđivanje verodostojnosti onoga što je kupac naveo prilikom vraćanja robe, njena zamena ili povraćaj novca je 15 radnih dana od prijema vraćene robe.

Zadržavamo sva prava promene cene proizvoda. U koliko ste poručili robu po jednoj ceni i po toj ceni ste platili, a nakon toga dođe do akcijskog sniženja cene, nemate prava na povraćaj novca.


U vezi sa dodatnim pitanjima oko reklamacija i povraćaja robe možete nas kontaktirati na email shop@poznanje.co.rsPovraćaj sredstava ukoliko je roba plaćena platnim karticama


U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično iii u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, internet prodavnica Poznanje je u obavezi da povraćaj vrši isklučivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, to znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.Pretraga
 
Koristite ključne reči da bi ste pronašli artikal koji tražite
Napredna pretraga