Kroz njive gladi do hleba života - Klaus Kenet

UVODNO SLOVO PISCA

Pola sam života proveo u traganju za ljubavlju i istinom - izraženo u kilometrima, bio je to put duži od pedesetokratnog obilaženja oko Zemlje. Od Indije, Tibeta, Tajlanda i većine arapskih zemalja (Maroka, Irana, Avganistana...) do Meksika, Aljaske i Brazila. Isprobao sam sve - od filosofije do antiteističkog komunizma, od ateizma do hipi pokreta, godinama sam tragao za smislom po velikim svetskim religijama Azije - induizmu, budizmu i islamu, i religiji američkih Indijanaca, šest godina izdržao u smrtonosnom svetu droge i preživeo šokantno zaranjanje u okultizam, u esoteriju...Ništa od navedenog nije bilo kadro da ispuni prazninu moje duše, sve do dana kada sam, stojeći na nišanu sedam puščanih cevi, doživeo dramatičan i lični susret s "nepoznatim" Bogom, i na čudesan način bio spasen.

Živeo sam u bekstvu od Boga, ljudi i samoga sebe. Bio je to pakao od putovanja, prepun mržnje i smrti, ali, takođe, to je bilo i bekstvo kojim sam tragao za samim sobom.

Kako su mi često pričali o Isusu i kako sam ga često ja odbacivao i osporavao! Smatrao sam da mi nije potreban. Sada, pak, uzljubljen upravo od ovoga Boga i Njegovom milošću praćen, još uvek sam na putu da propovedam i pevam o prekrasnoj i nepojamnoj ljubavi Hristovoj.

Neki će, začuvši Hristovo ime, ispustiti iz ruku ovu knjigu i izvoleti da sve proglase "izmišljotinom". No, svako ko se istinski trudi oko Istine, ljubopitljivo će i radosno uvideti kako Bog Živi, koji nas ljubi, svakoga od nas prati čuva tokom čitavog našeg života.


Strana: 328
Povez: тврди
Pismo: ћирилица
Format: A5 cm
Godina izdanja: 2014
ISBN: 978-9940-9565-0-9
4.95 €

Kupci koji su kupili ovaj Artikal, takođe su kupili i: